Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Şinasi ve Figen Bayraktar Ortaokulu

Telefon : 02862171883
Belgegeçer : 0
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://sinasifigenbayraktar.meb.k12.tr
Adres : BARBAROS MAH. ŞEHİT GÜROL CAD. ŞINASI VE FIGEN BAYRAKTAR ORTAOKULU BLOK NO: 3 MERKEZ / ÇANAKKALE
VİZYON : Her öğrencinin iyi bir üst eğitim kurumuna yerleşmesini ve sosyal becerilerini geliştirmesini, toplumsal ve milli değerleri yaşamasını sağlamak; çocuklarımıza mutlu ve başarılı bireyler olma isteği ve yeteneğini kazandırmaktır.
MİSYON : Çağdaşlığın, teknolojinin, toplumsal yardımlaşmanın, milli değerlerin egemen olmasını sağlamak; toplumun gelişmesine katkıda bulunacak ve üretici düşünebilecek insanlar yetiştirmek; çocuklarımızın kendine özgü niteliklerini yitirmeden eğitim almalarını sağlamaktır.
BAŞARILAR :

Öğretmen :48
Öğrenci :530
Derslik :20
Müzik Sınıfı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :2050
Öğretim Şekli :Normal
Saatler : 8.50 - 15.20
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil :
Isınma : Doğalgaz
Servis :
Ulaşım :
Yerleşim Yeri : Barbaros Mahallesi, Şehit Gürol Caddesi, No:13 Merkez Çanakkale
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Merkez
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Okulumuzda erkek futbol, erkek basketbol, kız basketbol, kız voleybol takımlarımız mevcuttur. Öğrencilerimiz bu alanlarda birçok madalya ve kupa almaktadır.
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : 5 Taş Sosyal ve Finansal Liderlik Karaoke İngilizce Şarkı Yarışması Kültürlere Saygı Sosyal Yardımlaşma Kulübü Toplum Hizmet Projesi DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ TÜBİTAK 2204_B TÜBİTAK 4006 TEKNOFEST E-TWINNİNG MÜZE KİTİ PROJESİ
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : Erasmus
Diğer Hususlar : Ayrıca okulumuzda halk oyunları ekibi aktif bir şekilde çalışmalarına devam etmektedir. Bunun yanında hızlı okuma kursu, robotik kodlama gibi konularda halk eğitim merkezleri ile işbirliği içerisinde kurslar açılmaktadır.
Yazdır :